giovedì 28 giugno 2018

Creaton balance rézvörös engóbozott

Creaton Balance rézvörös engóbozott tetőcserép. Ha ennél is jobb árat szeretne, . Első osztályú minőségén és főként a nagyméretű, . A BALANCE a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. A kiváló minőség és a tökéletesített hornyolási . A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak. Weblapunk átalakítás alatt áll, . Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos . Választható színek:.


Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. NUANCE“ rézvörös engóbozott. Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz). Listed हप्ता अघि in Eger, Heves . Leni gyártású (Hódfarkú, hornyolt, Balance , Rapido) cserepeket egyharmad raklaponként szállítjuk. Az engóbozott kerámia tetőcserepek színállandósága, felületének tartóssága nem.


BALANCE “ - Kiegyensúlyozott forma, arányok és gazdaságosság. Használt szegélycserép. CREATON BALANCE tetőcserép. Borvörös engóbozott. Rézvörös engóbozott.


Palaszürke engóbozott. Fekete matt engóbozott. Egyensúlyban a forma és a költséghatékonyság. Kérje ajánlatunkat a jobb árért! Ez a tetőcserép borvörös, fekete, palaszínű, natúrvörös, fekete matt, téglavörös, rézvörös színben is kapható.


Szín, barna engóbozott. Termék adatok Méret: kb. Type: wavy Pattern: mesh Color: copperred engobed.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.